Finantatorul stelist a declarat ca nu a parasit stadionul dupa numai 13 minute la meciul cu Ceahlaul din cauza ca s-a suparat pe antrenor. "Nu m-am certat cu Hagi nici inainte si nici dupa meci! M-a suparat insa ceva, dar nu pot sa spun. Am hotarat s
Finantatorul stelist a declarat ca nu a parasit stadionul dupa numai 13 minute la meciul cu Ceahlaul din cauza ca s-a suparat pe antrenor. "Nu m-am certat cu Hagi nici inainte si nici dupa meci! M-a suparat insa ceva, dar nu pot sa spun. Am hotarat sa nu mai dezvalui din casa. Steaua este familia mea. Pe Hagi nu pot sa ma supar. Inainte sa-mi fie antrenor, nu uit ca Hagi este nasul meu", a spus boss-ul din Ghencea.
Gigi Becali a plecat din tribuna oficiala a stadionului imediat dupa ce Ceahlaul a deschis scorul in meciul cu Steaua. "Nu bag milioane sa vad cum Steaua este condusa acasa de Piatra Neamt! M-am suparat pe cineva, stiu eu pe cine", a spus Gigi Becali in momentul in care parasea arena din Ghencea. Totusi, Gigi Becali intentioneaza sa-i ceara lui Hagi sa renunte la Bostina, E. Baciu si G. Coman, care ar putea ajunge la Steaua II, echipa ce evolueaza in al treilea esalon, sau la Gloria Buzau. La randul sau, Hagi a precizat ca nu stie de ce s-a suparat Gigi Becali, insa considera ca presiunea care se creeaza nu este buna pentru echipa. "El stie pentru ce e suparat si de ce. Concentrarea mea e la meci. O data sunt mai inspirat, alta data nu. Cum o crede patronul, mi-e foarte greu sa spun! Incerc sa raman in rolul meu. Se creeaza o presiune care nu e buna. Nu suntem lasati singuri, el e primul care vrea sa castigam. E un patron mare si cand spun ca e atat de mare ma feresc sa vorbesc. Eu sper sa-l multumesc. Nu ma supar foarte repede. Intre mine si Gigi n-are cum sa fie niciodata nimic, eu sunt mai mic si o sa las de la mine", a spus Hagi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.