Bistritenii au iesit cu fruntea sus din Europa dupa "dubla" cu Atletico Madrid, doar golul marcat de spanioli in Romania facand diferenta intre cele doua echipe. Pe "Calderon", ardelenii lui Sabau au jucat cu teama si au primit gol dupa o gafa imensa
Bistritenii au iesit cu fruntea sus din Europa dupa "dubla" cu Atletico Madrid, doar golul marcat de spanioli in Romania facand diferenta intre cele doua echipe. Pe "Calderon", ardelenii lui Sabau au jucat cu teama si au primit gol dupa o gafa imensa a lui M. Rus, care a respins o minge din tusa exact in fata portii, de unde Forlan a marcat lejer. Gloria a ratat ocazia meciului in ultimul minut, cand Tilinca, scapat singur, putin lateral dreapta, a tras pe langa poarta din careul mare.
Antrenorul bistritenilor, Ioan Ovidiu Sabau (foto), si-a felicitat jucatorii pentru prestatia din meciul cu Atletico, chiar daca in urma acestui rezultat Gloria a ratat calificarea in turul II preliminar al Cupei UEFA. "Imi felicit jucatorii pentru ca, desi am fost eliminati, am obtinut un rezultat bun. Atletico este o echipa cu mai multa experienta internationala, cu mai multa valoare si cu fotbalisti foarte buni. Credeam ca vom reusi calificarea, nu s-a putut, dar am facut un pas mare. Felicit echipa Atletico si ii doresc mult noroc. Pentru noi a fost o experienta foarte mare. Avem fotbalisti de 18, 19, 20 de ani si pentru ei a fost foarte important sa joace astfel de partide", a spus Sabau, care considera ca diferenta a fost facuta de faptul ca Atletico a avut o posesie mai buna a balonului. "Poate cu Zaharia am fi obtinut un alt rezultat. Desi, in final, scorul dupa cele doua manse a fost 2-2", a afirmat Sabau intr-un mini-interviu acordat pentru "As". In schimb, Javier Aguirre, tehnicianul lui Atletico, s-a declarat fericit ca echipa sa revine, dupa sapte ani, in Cupa UEFA. "Am jucat un intreg sezon in acest meci. Se poate spune ca sezonul trecut abia acum s-a terminat pentru noi. Am dominat meciul cu Gloria, am ratat multe ocazii, dar am avut seriozitate si ambitie, Putem dormi linistiti, suntem in Europa", a spus Aguirre. "Sunt fericit ca am debutat cu gol si cu aceasta calificare. Sper sa jucam din ce in ce mai bine", a declarat autorul golului, Forlan. (MIG)
ATLETICO - GLORIA 1-0 (1-0)
A marcat: FORLAN (10).
Stadion: "Vicente Calderon", Madrid; spectatori: 30.000.
ATLETICO: Leo Franco - Seitaridis (89 Eller), Perea, Pablo, Pernia - Luccin, Maniche (77 Raul Garcia), Maxi Rodriguez, Jurado - Aguero (90 Braulio), Forlan. Antrenor: J. Aguirre.
GLORIA: Tatarusanu - Frasinescu, Abrudan, Sepsi (73 Dumitra), M. Rus (46 Turcu) - D. Toma, Coroian, Nalati, Dobre - Sg. Costea (79 Damian), Tilinca. Antrenor: I. O. Sabau.
Cartonase galbene: Jurado (8) / Sepsi (21), Costea (51), Tilinca (81).
Au arbitrat: J. Richmond - J. Bee, B. McGarry (toti din Scotia).
In tur: Gloria - Ateltico 2-1.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.