Spectacolul "Himnus", in regia lui Radu Dinulescu, a obtinut Premiul presei, "Coup de Coeur de la presse", la Festivalul Avignon OFF 2007. Premiul "Coup de Coeur de la presse", infiintat in acest an, a fost decernat de presa de specialitate din Avig
Spectacolul "Himnus", in regia lui Radu Dinulescu, a obtinut Premiul presei, "Coup de Coeur de la presse", la Festivalul Avignon OFF 2007. Premiul "Coup de Coeur de la presse", infiintat in acest an, a fost decernat de presa de specialitate din Avignon, in unanimitate, spectacolului romanesc in regia lui Radu Dinulescu. Spectacolul este o productie a Casei de Cultura Arad si a Teatrului "Fani Tardini" din Galati. Din distributie fac parte actorii Victoria Cocias, Claudiu Bleont, Liliana Lupan, Aurel Batca, Gabi Velicu, Cristian Gheorghe, Vasile Danila. In acest an, cinci spectacole romanesti de teatru s-au jucat in festival. Patru dintre acestea au ajuns la Avignon datorita unui proiect coordonat de regizorul Radu Dinulescu. Deoarece promoveaza tinerele talente, Jurnalul National il declara pe Radu Dinulescu "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.