Celebrul actor Leonardo DiCaprio s-a retras insa din competitie in momentul in care pretul licitatiei, desfasurata in Beverley Hills, a atins suma de 276.000 de dolari. Craniul unui tiranozaur asiatic, inrudit cu celebrul T-rex, i-a revenit lui Nicol
Celebrul actor Leonardo DiCaprio s-a retras insa din competitie in momentul in care pretul licitatiei, desfasurata in Beverley Hills, a atins suma de 276.000 de dolari. Craniul unui tiranozaur asiatic, inrudit cu celebrul T-rex, i-a revenit lui Nicolas Cage, care isi va intregi astfel colectia de oase de dinozauri. "Sunday Telegraph" precizeaza ca oasele de dinozaur au devenit in prezent un "must have" pentru multimilionarii de la Hollywood, dar si pentru cei care lucreaza pe Wall Street sau in Silicon Valley. Leonardo DiCaprio va mai putea insa sa-si incerce norocul in ceea ce priveste acest gen de achizitie pana la sfarsitul anului, de data aceasta in cadrul unor licitatii pentru doua schelete de dinozauri, predatori acvatici cu vechime de 65 de milioane de ani a caror valoare ar putea ajunge la licitatie intre 150.000 si 400.000 de dolari. "Oasele de dinozaur si tot soiul de fosile sunt din ce in ce mai la moda. Vedetele de la Hollywood si persoanele extrem de bogate din Orientul Mijlociu sunt extrem de atrase de aceste obiecte", a declarat reprezentantul unei firme de licitatie.
Camelia CIOBANU


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.