Nestle, cel mai mare grup alimentar la nivel mondial, a obtinut vineri acordul Comisiei Europene pentru preluarea producatorului american de alimente pentru copii Gerber, de la compania Novartis, pentru 5,5 miliarde de dolari in numerar, transmite Re
Nestle, cel mai mare grup alimentar la nivel mondial, a obtinut vineri acordul Comisiei Europene pentru preluarea producatorului american de alimente pentru copii Gerber, de la compania Novartis, pentru 5,5 miliarde de dolari in numerar, transmite Reuters, citat de Mediafax. In Polonia, activitatile celor doua companii se suprapun intr-o masura limitata, in timp ce pietele din Cipru, Islanda si Portugalia sunt competitive, a apreciat Comisia Europeana. Nestle, cel mai mare producator de lapte praf pentru copii, va urca in urma preluarii Gerber in pozitia de lider mondial pe piata alimentelor pentru copii mici.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.