Primarul orasului argesean, Ion Georgescu, a declarat sambata, la meciul Dacia - Rapid, ca mijlocasul lui FC National, Ovidiu Herea, a semnat cu numai cateva ore inainte un contract pe patru sezoane cu gruparea din Mioveni. "La ora 14 am semnat contr
Primarul orasului argesean, Ion Georgescu, a declarat sambata, la meciul Dacia - Rapid, ca mijlocasul lui FC National, Ovidiu Herea, a semnat cu numai cateva ore inainte un contract pe patru sezoane cu gruparea din Mioveni. "La ora 14 am semnat contractul cu Herea, valabil patru ani. Banii vor fi platiti in trei rate. O mica parte din suma de transfer, de patru milioane si jumatate de euro, va fi suportata de Consiliul Local si de Primarie, iar in jur de 80 la suta de Gigi Netoiu", a declarat Georgescu.
Tot sambata, presedintele CA al lui FC National, Constantin Iacov, a declarat ca Gigi Netoiu, finantatorul echipei Dacia Mioveni, i-a facut o oferta de 4,1 milioane de euro pentru Ovidiu Herea, pe care a acceptat-o imediat. Iacov sustinea vineri ca Herea este detinut in coproprietate de FC National si Rapid si ca pentru ca jucatorul sa se transfere la un alt club este nevoie de acordul ambelor grupari. Transferul lui Herea era disputat de Steaua si Rapid. Saptamana trecuta, jucatorul a fost prezentat ca fiind transferat in Giulesti, insa ulterior s-a demonstrat ca, desi FC National si Rapid ajunsesera la un acord pentru perfectarea tranzactiei, fotbalistul nu semnase nimic cu clubul patronat de Copos. Apoi, pe fir a intrat Steaua, club al carui finantator, Gigi Becali, a sustinut ca a obtinut semnatura jucatorului pentru un contract pe patru ani, fara a avea, insa, acordul lui FC National. "Netoiu n-a avut cinci milioane sa cumpere tot clubul din Cotroceni, dar vad ca are patru milioane doar pentru Herea! Oricum, jucatorul nu vrea sa joace decat la Steaua, orice alta oferta nefiind luata in considerare", a spus Ana-Maria Prodan, impresarul lui Herea. "Oferta lui Netoiu m-a socat! Am acceptat-o, dar trebuie sa o faca si in scris", a spus Iacov. Se pare ca fotbalistul va fi insa redirectionat de Netoiu la Dinamo, dupa modelul lui Mutu (cumparat de la FC Arges pentru Rocar), insa sefii din "Groapa", in frunte cu Borcea, spun ca nu sunt interesati de Herea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.