Tinere, bogate, frumoase si certate cu legea. Nicole Richie si Paris Hilton profita de faima tatilor, dar aceasta nu e suficienta pentru a le scapa de inchisoare.Nicole Richie vrea
atentia media cu orice pret Fiica adoptiva a cintaretului Lionel Richie calca pe urmele prietenelor sale celebre cu care isi imparte viata de noapte: ea are de ispasit o pedeapsa de patru zile pentru ca a condus sub influenta drogurilor si a unor tranchilizante puternice. Arestarea vine dupa ce Paris Hilton, prietena ei, a fost eliberata dupa 23 de zile de inchisoare, iar Lindsay Lohan a fost acuzata, saptamina trecuta, tot pentru ca a condus fara permis. Nu e prima data insa cind Nicole Richie calca strimb: ea a mai fost inchisa in 2003 in Malibu pentru posesie de heroina si pentru ca s-a urcat la volan cu permisul suspendat. Vedeta si-a recunoscut greseala, a acceptat sa plateasca o amenda de 2.048 de dolari si sa fie supravegheata de autoritati timp de trei ani. In plus, ea va trebui sa urmeze un program de educatie despre efectele nocive ale drogurilor si alcoolului. Daca nu va tine cont de aceste recomandari, starul tv risca sa fie inchis un an.

Prima starleta care a tinut prima pagina a tabloidelor din SUA prin conflictele ei cu legea a fost mostenitoarea imperiului hotelier Hilton. Arestata pentru ca a condus fara permis, Paris Hilton s-a adaptat usor regimului din inchisoare: si-a adus garderoba si trusa de machiaj de acasa si a schimbat regimul alimentar dupa propriile preferinte.

Nici actrita Lindsay Lohan nu este mai cuminte. In ciuda unei cariere cinematografice promitatoare si a numeroaselor oferte de roluri, Lindsay e cunoscuta tot pentru petreceri, droguri, alcool si zilele petrecute dupa gratii. In ultimii doi ani, vedeta a fost implicata in trei accidente de circulatie, toate din cauza stupefiantelor, iar la inceputul lui 2007 a fost internata la dezintoxicare, intr-un centru de reabilitare. Din cauza scandalurilor repetate, ea a ratat recent un contract de milioane de dolari si un rol secundar alaturi de Shirley MacLaine si Olympia Dukakis in comedia ĄPoor Things".

Paris Hilton si Nicole Richie au incercat sa se afirme si prin cariera, nu doar prin viata agitata. Ele si-au testat pina acum talentele atit in muzica, cit si pe marile si pe micile ecrane. Au inceput in 2003, cind au lansat impreuna reality show-ul ĄThe Simple Life" in care gustau viata oamenilor obisnuiti. Emisiunea, produsa de reteaua FOX, a atras in prima zi de difuzare 13 milioane de telespectatori. In 2005, fiica lui Lionel Richie a debutat si in film, cu un rol secundar de majoreta in ĄCopii in America", iar in ceea ce priveste activitatile muzicale, Paris este un exemplu pentru Nicole, care va lansa un album cu influente rock, la sfirsitul acestui an.