In cea de-a doua seara de Summer Fashion Festival 2007  pe terasa Hotelului Rex din Mamaia au defilat manechine prezentand creatiile unor designeri consacrati, dar si tinute semnate de modisti locali.


In cea de-a doua seara de Summer Fashion Festival 2007 (eveniment organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Moda in colaborare cu Fashion TV Paris), pe terasa Hotelului Rex din Mamaia au defilat manechine prezentand creatiile unor designeri consacrati, dar si tinute semnate de modisti locali.

Maratonul a fost deschis de Laura Olteanu, care s-a declarat "Forever P.U.N.K.". Sub acest generic au fost reunite rochii cu spatele gol, dar cu maneci imense, sau corsete cu modele realizate din cristale.

Desi a venit pe litoral doar in vacanta, Zina Dumitrescu (foto) nu a putut sta departe de un asemenea eveniment. Astfel, "Mama Zina" s-a trezit in dubla ipostaza de consultant si organizator al "Summer Fashion". "Am constatat si de aceasta data tinute interesante, destinate femeilor zilelor noastre, puternice, sexy si deschise la nou. Peste tot, pe scena, dar si pe plaja la Mamaia, am vazut foarte multe fete frumoase", a declarat designerul.