Florin Cernat a marcat doua goluri pentru Hajduk Split, in meciul castigat de echipa sa sambata, pe teren propriu, scor 7-1 cu Zapresic in etapa a 2-a din Croatia. Cernat a fost integralist si a marcat in minutele 69 si 75. In Elvetia (etapa a 3-a),
Florin Cernat a marcat doua goluri pentru Hajduk Split, in meciul castigat de echipa sa sambata, pe teren propriu, scor 7-1 cu Zapresic in etapa a 2-a din Croatia. Cernat a fost integralist si a marcat in minutele 69 si 75. In Elvetia (etapa a 3-a), Cristian Ianu a fost titular pentru FC Aarau, sambata, in meciul din deplasare cu FC Basel, scor 1-1. Ianu a fost inlocuit in minutul 90 cu Burki. In etapa a doua a campionatului Ungariei, Marius Sava si Tibor Moldovan au fost titulari la Nyiregyhaza, 1-0 in deplasare cu Tatabanya. Sava a jucat pana in minutul 60, iar Moldovan pana in minutul 65, in timp ce al treilea roman de la Nyiregyhaza, Szabolcs Perenyi, nu a fost folosit. In Rusia, Florin Soava a fost integralist la Spartak Moscova, 1-1 in deplasare cu Luci-Energhia Vladivostok, in etapa a 18-a din campionatul Rusiei. In Ucraina (etapa a 3-a), Sahtar Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a castigat cu 3-0 partida de pe teren propriu cu Zoria. Pentru Sahtar, Razvan Rat a fost integralist. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.