Retailerul francez Carrefour a convenit vineri vanzarea diviziei din Portugalia, Carrefour Portugal, catre grupul portughez Sonae, intr-o tranzactie care evalueaza compania la 662 milioane de euro, dar nu include reteaua de vanzari cu discount Minipr
Retailerul francez Carrefour a convenit vineri vanzarea diviziei din Portugalia, Carrefour Portugal, catre grupul portughez Sonae, intr-o tranzactie care evalueaza compania la 662 milioane de euro, dar nu include reteaua de vanzari cu discount Minipreco, transmite Reuters, citat de Mediafax. Carrefour Portugal opereaza 12 hipermarketuri sub numele Carrefour, iar in 2006 a realizat vanzari de 530 milioane de euro si o cota de piata de 5%. Sonae este al treilea mare retailer din Portugalia, in functie de venituri, si a majorat suma alocata pentru investitii, pana in 2009, cu 300 de milioane de euro, la 900 de milioane de euro. Acordul necesita aprobarea autoritatilor portugheze de reglementare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.