Bank of Cyprus a inceput recent operatiunile pe piata romaneasca, prin deschiderea unui sediu central in Bucuresti, la care se vor adauga, tot in Capitala, inca cinci sucursale si doua centre pentru servicii corporate pana la sfarsitul anului. Planur
Bank of Cyprus a inceput recent operatiunile pe piata romaneasca, prin deschiderea unui sediu central in Bucuresti, la care se vor adauga, tot in Capitala, inca cinci sucursale si doua centre pentru servicii corporate pana la sfarsitul anului. Planurile de extindere vor cuprinde si Constanta, ca fiind primul oras ales in afara Bucurestiului, unde vor functiona pana la sfarsitul anului o sucursala si un centru pentru servicii corporate, se arata intr-un comunicat al Bank of Cyprus, preluat de Mediafax. Banca se va concentra la inceput pe serviciile pentru clientii corporate si pentru persoanele fizice cu venituri ridicate, pe viitor axandu-se si pe servicii de private banking, scopul pe termen lung fiind dezvoltarea unui parteneriat cu sectorul IMM.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.