Ţiriac Imobiliare a anuntat, odata cu trecerea "la rosu" a primelor doua cladiri din Residenz Cartierul German, ca toate cele 134 de apartamente ale celei dintai faze sunt deja vandute. Constantin Merlusca, directorul companiei, a declarat, de aseme
Ţiriac Imobiliare a anuntat, odata cu trecerea "la rosu" a primelor doua cladiri din Residenz Cartierul German, ca toate cele 134 de apartamente ale celei dintai faze sunt deja vandute. Constantin Merlusca, directorul companiei, a declarat, de asemenea, ca au inceput si vanzarile la apartamentele din a doua faza a complexului. Pretul standard de vanzare al apartamentelor a fost, in aceasta etapa, de 1.250 euro/mp, ceea ce a facut ca preturile totale sa varieze, conform lui Merlusca, intre 100.000 si 350.000 euro. Valoarea maxima a fost atinsa la vanzarea celor 5 penthouse-uri din cadrul primei faze de livrare. Dezvoltat in colaborare cu o companie germana, LBBW Immobilien, Residenz Cartierul German cumuleaza o investitie de 70 milioane de euro. In ceea ce priveste valoarea investitiei, Constantin Merlusca a declarat: "Pentru noi, acest proiect este foarte important - este una dintre cele mai mari investitii ale Ţiriac Holding". Situat in orasul Chitila, la 2 km de nord-vestul Bucurestiului, ansamblul este situat pe un teren de 68.230 mp si include 48 de cladiri cu 3, 4 sau 5 etaje, cu un total de 480 de apartamente. Suprafetele locuintelor variaza intre 66 si 178 mp, la 2, 3, 4 sau 5 camere. Conceput ca un proiect rezidential integrat, Cartierul German va oferi chiriasilor o serie de facilitati, precum 320 de locuri de parcare subterana si alte 338 de supraterane, spatii verzi, o zona comerciala, precum si terenuri de joaca pentru copii si un mic lac de agrement. Ţiriac Imobiliare, parte a Ţiriac Holding Group, si-a facut intrarea pe piata romaneasca in 1994, odata cu integrarea Fergus Construct International, prima din cele 21 de companii imobiliare care fac parte in prezent din divizia de real-estate a companiei. Reprezentantii companiei estimeaza ca, pana in 2010, aceasta va atinge o valoare de piata de 900 milioane de euro. Printre proiectele derulate anterior de companie se numara: Ţiriac Center, Nouveau Center, Vama Postei Center, supermarketurile Praktiker din Brasov si Targu Mures, precum si alte showroom-uri auto.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.