Steaua - incepe aventura europeana a lui Hagi Gruparea din Ghencea incepe azi un nou parcurs spre grupele Ligii Campionilor. "Ros-albastrii" vor ajunge in Polonia, unde maine seara vor evolua cu Zaglebie, in prima mansa a turului 2 preliminar.
Steaua - incepe aventura europeana a lui Hagi Gruparea din Ghencea incepe azi un nou parcurs spre grupele Ligii Campionilor. "Ros-albastrii" vor ajunge in Polonia, unde maine seara vor evolua cu Zaglebie, in prima mansa a turului 2 preliminar.   Decolarea avionului delegatiei steliste este programata pentru aceasta dimineata, de la ora 10:00, de pe Aeroportul "Henri Coanda". Dupa aproximativ doua ore de zbor, elevii lui Gica Hagi vor ateriza la Wroclaw, de unde vor merge la Legnica, oras aflat la o distanta de 20 de kilometri de Lubin. "Ros-albastrii" se vor si caza in Legnica, la Hotelul Qubus, de 4 stele, situat in centrul micutei asezari. Tot azi, de la ora locala 21:00, Hagi va conduce antrenamentul oficial, desfasurat pe Stadionul Zaglebia din Lubin. Stelistii vor reveni in tara imediat dupa meci, deplasandu-se la Constanta, unde vineri vor evolua cu Farul, in etapa a doua din campionat. Sosirea "ros-albastrilor" pe Aeroportul "Mihail Kogalniceanu" e programata pentru miercuri noaptea, la ora 3:00.   BILETE. Interesul fanilor polonezi pentru meciul Zaglebie - Steaua este destul de mare, cele aproximativ 7.000 de bilete puse in vanzare fiind deja epuizate. Nici preturile tichetelor nu au fost foarte mari. Cele mai ieftine bilete au costat 30 de zloti (circa 25 RON), iar cele mai scumpe, la tribuna oficiala, 80 de zloti (circa 66 RON). Pe site-ul oficial al lui Zaglebie sunt prezentate in mod amanuntit atat ultimul meci al Stelei, 2-1 cu Ceahlaul, cat si palmaresul national si international al gruparii din Ghencea.Mihai Igirossanu (Lubin) 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.