Saptamanalul britanic de scandal News of the World ii ia din nou la ochi pe romani. Publicatia "dezvaluie" ca familia fotbalistului francez Thierry Henry, care tocmai s-a transferat de la Arsenal Londra la Barcelona, ar fi fost tinta unor complotisti
Saptamanalul britanic de scandal News of the World ii ia din nou la ochi pe romani. Publicatia "dezvaluie" ca familia fotbalistului francez Thierry Henry, care tocmai s-a transferat de la Arsenal Londra la Barcelona, ar fi fost tinta unor complotisti care intentionau sa o rapeasca pe fiica de 2 ani a jucatorului.

La fel ca in scandalul presupusei rapiri a sotiei si copiilor lui David Beckham, declansat tot de News of the World in urma cu cativa ani, la originea complotului ar fi romanii.

Teoria este justificata astfel: "Expertii spun ca nemiloasa mafie romaneasca s-ar afla, cel mai probabil, in spatele intregii afaceri. Membrii sai se afla in numar mare in Marea Britanie si sunt specializati in rapiri de copii, trafic cu fiinte umane si prostitutie", se arata in materialul publicat de revista.

Thierry si Claire Henry, care se pregatesc pentru procedurile de divort, ar fi primit informatia privind complotul chiar de la departamentul antiterorism din cadrul Politie Metropolitane. In consedinta, cei doi au angajat cele mai bune firme de securitate pentru a le asigura protectia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.