Bucuresti
Vremea se incalzeste si va fi caniculara dupa-amiaza, cand temperatura maxima va fi 36-37 de grade. Temperatura minima va fi de 19-20 de grade. Indicele de confort termic va atinge pragul critic de 80.
In tara
Vremea va continua sa se incalzeasca si va fi caniculara local dupa-amiaza in Campia Romana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 38 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari, iar in regiunile nordice vor fi averse si descarcari electrice. Temperaturile minime se vor situa intre 11 si 21 de grade.
La munte
Sambata
Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali, unde izolat vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat.
Duminica
Cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.
La mare
Sambata
Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi de 28-30 de grade, iar cele minime se vor situa intre 20 si 21 de grade. Temperatura apei marii va fi 22-24 de grade.
Duminica
Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi de 29-31 de grade, iar cele minime se vor situa intre 21 si 23 de grade. Temperatura apei marii va fi 21-23 de grade.