"Telenova" Chivu era pe cale sa se incheie aseara, cu fundasul roman ajuns in cele din urma la Inter Milano, dupa ce, in aceasta vara, s-au purtat negocieri intense cu Real Madrid si FC Barcelona. Massimo Moratti, patronul lui Inter, si Rosella Sensi
"Telenova" Chivu era pe cale sa se incheie aseara, cu fundasul roman ajuns in cele din urma la Inter Milano, dupa ce, in aceasta vara, s-au purtat negocieri intense cu Real Madrid si FC Barcelona. Massimo Moratti, patronul lui Inter, si Rosella Sensi, omologul sau de la As Roma, s-au intalnit miercuri seara si au batut palma pentru un transfer de 15 milioane de euro, plus jucatorul Andreolli, iar fotbalistul roman era asteptat aseara la Milano, pentru a semna o intelegere pe cinci ani, cu un venit stagional de 4,5 milioane de euro brut. "Gazzetta dello Sport" a notat ieri ca Chivu a efectuat de dimineata ultimul antrenament alaturi de AS Roma, asta dupa ce joi seara, la marele show de pe "Olimpico", unde s-a celebrat implinirea a 80 de ani atat a clubului, cat si a patronului Franco Sensi, fundasul roman a lipsit. Nu avea rost sa se expuna huiduielilor venite dintre patimasii suporteri romani, atat timp cat era atat de aproape de plecarea la Inter. Capitanul "tricolorilor" va efectua vizita medicala in aceasta dimineata, la Milano, urmand ca la pranz sa plece spre Angila, acolo unde Inter participa la "Emirates Cup", turneu amical in cadrul caruia va juca dupa-amiaza cu Valencia. "Gazzetta dello Sport" anunta ca Cristi Chivu va fi prezentat oficial luni, iar debutul sau in tricoul "nerr-azzurro" se va petrece miercuri, intr-un meci amical de gala, Inter - Manchester United. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.