Johnny Depp va juca rolul unui vampir in "Dark Shadows", un film bazat pe o soap opera din anii '60 si produs de Warner Bros, in parteneriat cu firma actorului, Infinitum-Nihil, si cu Graham King, informeaza Variety.com.&


Johnny Depp va juca rolul unui vampir in "Dark Shadows", un film bazat pe o soap opera din anii '60 si produs de Warner Bros, in parteneriat cu firma actorului, Infinitum-Nihil, si cu Graham King, informeaza Variety.com.   Depp a declarat in interviuri ca a fost dintotdeauna obsedat de "Dark Shadows" si, in copilarie, isi dorea sa fie Barnabas Collins, vampirul patriarh al serialului. MARATON. "Dark Shadows" a fost difuzat de ABC intre 1966 si 1971. Serialul a fost creat de producatorul si regizorul Dan Curtis, care a murit anul trecut din cauza unei tumori craniene. Un serial cu peste 1.225 de episoade, "Dark Shadows" avea ca personaje vampiri, monstri, vrajitoare, fantome, varcolaci si alte tipare ale genului horror. Show-ul are in continuare o baza fidela de fani, care se intalnesc periodic la Dark Shadows Festival. De-a lungul anilor au fost incercate numeroase variante pentru televiziune si adaptari pentru marele ecran ale serialului, dar nici una de nivelul unui film cu o vedeta ca Depp. TINTA LITVINENKO. Actorul, care a lansat recent "Piratii din Caraibe: La capatul lumii" si a incheiat filmarile la "Sweeney Todd", in regia lui Tim Burton, va juca in curand in "Shantaram", ecranizarea unui roman de Gregory David Roberts, in regia Mirei Nair. De asemenea, Depp, Warner Bros. si Graham King fac echipa pentru un proiect despre viata lui Alexander Litvinenko, actorul urmand sa joace rolul fostului agent KGB care a murit otravit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.