Linistea a tinut in "Groapa" atat timp cat au fost rezultate. Un titlu castigat la pas, o campanie de transferuri excelenta si o prestatie foarte buna in amicale pareau sa fie suficiente pentru ca Dinamo sa atace cu toate fortele patrunderea in grupe
Linistea a tinut in "Groapa" atat timp cat au fost rezultate. Un titlu castigat la pas, o campanie de transferuri excelenta si o prestatie foarte buna in amicale pareau sa fie suficiente pentru ca Dinamo sa atace cu toate fortele patrunderea in grupele UEFA Champions League. A venit insa pierderea Supercupei, in primul meci oficial din noul sezon, iar la Dinamo a inceput nebunia. Actionarul Vasile Turcu, cel care nu l-a scos un an de zile pe Rednic din "dom' profesor", a sarit la gatul antrenorului, dar nu i-a uitat nici pe fotbalisti.
Imediat dupa meciul cu Rapid, intr-o interventie telefonica la emisiunea "Fanatik Show" de pe Telesport, Turcu s-a declarat nemultumit de jocul prestat de Dinamo si l-a considerat pe Rednic vinovat de infrangere! "Rednic a gresit la acest meci. Nu vreau sa-l critic, pentru ca nu ma pricep la meseria lui, dar a facut alegeri proaste, incepand cu alcatuirea echipei si terminand cu efectuarea schimbarilor. Am jucat un sistem 4-2-4, deci cu patru atacanti, iar la mijloc am fost zero! Iar Rapid, fara jucatori de valoarea celor de la Dinamo, a jucat italieneste, cum le-a spus antrenorul Bergodi, si ne-a pacalit", a spus Turcu. "N-am inteles nici schimbarile. Bratu nu stiu de ce a iesit, mai bine Rednic schimba ceva la mijlocul terenului. N-am nimic cu antrenorul, dar cred ca trebuia sa fie mai autoritar si sa bage in teren jucatorii in forma. Ar trebui sa isi schimbe atitudinea fata de unii dintre fotbalisti", a continuat Turcu. Actionarul dinamovist avertizeaza ca, dupa eforturile conducerii clubului de a pastra toti jucatorii si de a transfera alti fotbalisti valorosi, Rednic poate raspunde cu postul sau de rezultatele echipei. "Sa analizeze repede unde s-a gresit si sa repare foarte rapid! Avem un buget de peste zece milioane, am pastrat jucatorii, am bagat mana in buzunar si am adus altii. Acum e treaba lui Rednic, noi ne-am facut datoria. Eu tin la Rednic, chiar o sa ma opun daca cineva o sa caute sa-l dea afara, dar trebuie sa fie mai autoritar", a spus Turcu. Acesta s-a aratat deranjat si de evolutia jucatorilor. "Este un dus rece pentru noi. Nu a fost lipsa de concentrare, dar s-a ratat foarte mult. Eu sunt multumit de joc, dar nu de ratari. Trebuie sa ne trezim repede, trebuie sa le iasa din cap vedetismul la jucatori. Avem lot, avem valoare, dar speram ca dusul rece din aceasta seara sa nu se mai repete. Ca trofeu, Supercupa pentru mine este o pierdere, dar mergem mai departe. Nu stiu daca Rapid ne-a dat o lectie, cred ca ne-am batut singuri", a spus Turcu.
Referitor la arbitraj, Turcu a spus: "Cred ca am avut un 11 metri clar! A fost un arbitru tanar si probabil a avut emotii, dar cred ca trebuie promovati si tinerii". "Puriul" nu a dorit sa comenteze atacurile lui Turcu, dar a precizat dupa meci ca Dinamo a facut un meci foarte bun. "Nu cred ca Turcu m-a atacat! Nu vad de ce! Astept sa aflu exact ce a zis, dar nu comentez nimic. Eu spun ca am jucat bine. Nu vorbesc de final, dar sunt multumit de cum a decurs jocul. Am controlat meciul, ei au asteptat greselile noastre, am gresit o data si ei au punctat. Cateodata fotbalul este nedrept. Sunt suparat ca am pierdut un trofeu, nu si din cauza jocului. Au castigat cu noroc. Din moment ce omul meciului a fost Coman, ce mai putem spune?", a declarat Rednic. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.