Premierul ceh, Mirek Topolanek, presedintele Partidului Democratic Civic, aflat la guvernare, vrea sa divorteze de sotia sa, Pavla Topolankova. El vrea sa ramana cu amanta sa, presedinte al Parlamentului, insa problema este ca doamna inselata nu si-a
Premierul ceh, Mirek Topolanek, presedintele Partidului Democratic Civic, aflat la guvernare, vrea sa divorteze de sotia sa, Pavla Topolankova. El vrea sa ramana cu amanta sa, presedinte al Parlamentului, insa problema este ca doamna inselata nu si-a dat inca acordul, informeaza Mediafax. Scandalul amoros tine capul de afis al presei cehe de cateva zile, din momentul in care Lucie Talmanova, amanta premierului, i-a nascut acestuia un baiat.


INCA TREI. Premierul playboy nu ducea insa lipsa de copii, pentru ca are inca trei cu actuala nevasta. "Sunt mandru ca s-a nascut cel de-al patrulea Topolanek", a declarat premierul ceh. Venirea pe lume al bebelusului a grabit ruptura de facto dintre premier si sotia sa, acesta mutandu-se cu Lucie Talmanova inca de la inceputul anului. "Faptul ca imi parasesc familia nu reprezinta un gest cu care ma mandresc", sustine Topolanek, cu trimitere probabil la electoratul ceh mai conservator. Pavla Topolankova este o femeie de afaceri de succes care a socat intreaga Cehie in 2006, cand a candidat, fara succes, pentru Senat, pe listele unui partid rival celui in care se afla sotul sau. Divorturile par a fi la moda in randul actualilor sau fostilor premieri cehi. Astfel, fostul premier social-democrat Jiri Paroubek a declarat, de asemenea, recent ca are o relatie extraconjugala si ca va divorta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.