Fundasul transferat de la Rapid pentru 800.000 de euro si atacantul adus de la Bistrita pentru 500.000 de euro au fost prezentati oficial in calitate de jucatori ai Stelei in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la stadionul din Ghencea. Rada (f
Fundasul transferat de la Rapid pentru 800.000 de euro si atacantul adus de la Bistrita pentru 500.000 de euro au fost prezentati oficial in calitate de jucatori ai Stelei in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la stadionul din Ghencea. Rada (foto) va evolua cu numarul 5, in timp ce Zaharia va juca cu numarul 30. Din banii incasati pentru Rada, Rapid va ceda jumatate catre Scoala de Fotbal "Gica Popescu", fundasul fiind detinut in coproprietate cu fostul international.
"Gica Popescu a avut coproprietate si a discutat cu conducerea Stelei, fusesera oferte si de afara, dar impreuna am ales solutia cea mai buna, sa vin la cea mai galonata echipa din Romania. Sa nu credeti ca banii au fost prima optiune, mi-am dorit sa ajung la Steaua, iar banii vor veni cu rezultatele", a spus Rada. La randul sau, Zaharia nu regreta ca nu va juca alaturi de Gloria Bistrita la Madrid, in meciul retur cu Atletico din finala Cupei UEFA-Intertoto. "Istorie se poate face si aici, o calificare in Liga Campionilor nu se compara cu nimic", a spus Zaharia. Cel mai bucuros de aceste transferuri a fost Hagi. "Dupa venirea ultimilor jucatori avem alternative. Eu am nevoie de toata lumea si le-am spus si jucatorilor. Nu conteaza inceputul, conteaza cum se termina. Cineva poate incepe, altcineva poate termina. Asta este filozofia mea, avem nevoie de toata lumea", a spus antrenorul stelist, care a precizat ca nu se pune problema ca Gurita sa fie cedat la Gloria Buzau. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.