Eximbank a semnat un acord de parteneriat cu Piraeus Bank, prin care banca de export-import va furniza garantii si va compensa dobanda pentru IMM, care contracteaza credite de la institutia comerciala."Cred ca IMM, la fel ca si segmentul de retail, r
Eximbank a semnat un acord de parteneriat cu Piraeus Bank, prin care banca de export-import va furniza garantii si va compensa dobanda pentru IMM, care contracteaza credite de la institutia comerciala."Cred ca IMM, la fel ca si segmentul de retail, reprezinta din punct de vedere bancar un sector cu o dezvoltare rapida, care are nevoie de solutii bancare competitive", a declarat directorul general de retail banking si operatiuni al Piraeus Bank Romania, Catalin Parvu, citat de NewsIn. El a mai spus ca acest parteneriat este o consecinta fireasca a procesului de maturizare in care a intrat sectorul bancar romanesc. Acordul faciliteaza IMM-urilor contractarea de credite in lei de la Piraeus Bank Romania cu dobanzi mai scazute.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.