Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a declarat, ieri, dupa ce a inspectat stadiul lucrarilor de modernizare a drumului european E 576, in Suceava, ca situatia este "grava" pe portiunea Pojorata-Iacobeni, unde lucreaza firma greaca Mochlos, si ca va
Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a declarat, ieri, dupa ce a inspectat stadiul lucrarilor de modernizare a drumului european E 576, in Suceava, ca situatia este "grava" pe portiunea Pojorata-Iacobeni, unde lucreaza firma greaca Mochlos, si ca va transmite o informare in acest sens ministrului Transporturilor, Ludovic Orban."Sunt mai in urma cu lucrarile decat cei care au inceput in urma cu un an lucrarile de modernizare pe tronsonul Suceava-Cimpulung Moldovenesc. Pe tronsonul Pojorata-Iacobeni lucrarile arata a sabotaj. Eu cred ca, chiar si in tara lor, daca lucrau in acest fel ar fi fost arestati”, a spus prefectul, sustinand ca firma Mochlos isi bate joc de cei care trec pe acest drum prin amplasarea de indicatoare in zone in care nu se lucreaza.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.