Trabzonspor - Otelul  Infranti cu 1-2 la Galati, turcii vor sa intoarca rezultatul si soarta calificarii in Cupa UEFA astazi, de la ora 19:30, pe Stadionul Huseyn Avni Aker, recunoscut drept una dintre cele mai ostile arene din Turcia. De la T
Trabzonspor - Otelul  Infranti cu 1-2 la Galati, turcii vor sa intoarca rezultatul si soarta calificarii in Cupa UEFA astazi, de la ora 19:30, pe Stadionul Huseyn Avni Aker, recunoscut drept una dintre cele mai ostile arene din Turcia. De la Trabzonspor vor lipsi Ibrahima Yattara si Cagdas Atan, care au primit cartonase rosii in meciul de la Galati. Vicepresedintele clubului Trabzonspor, Aydin Pisiren, a spus pentru cotidianul Star: "Aici nu vor fi 43 de grade Celsius, ca in tur. Vrem sa trecem de ultimul obstacol din calea noastra spre Cupa UEFA, eliminand Otelul".   Incredere La plecarea spre Trabzon, antrenorul Otelului, Petre Grigoras, a incercat sa-si mobilizeze elevii inaintea confuntarii din aceasta seara: "Mergem sa jucam fotbal. Nu vom fi atacati cu iatagane si nici nu mergem sa mancam baclavale. Avem sansele noastre de calificare si vom incerca sa ni le fructificam in urma unui joc de atac".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.