Compania americana Hewlett-Packard (HP) vrea sa cumpere grupul francez Bull pentru 720 milioane euro, fiind dispusa sa plateasca 7,5 euro pentru o actiune Bull, a anuntat ieri revista economica franceza Capital in pagina sa electronica, relateaza New
Compania americana Hewlett-Packard (HP) vrea sa cumpere grupul francez Bull pentru 720 milioane euro, fiind dispusa sa plateasca 7,5 euro pentru o actiune Bull, a anuntat ieri revista economica franceza Capital in pagina sa electronica, relateaza NewsIn. Oferta companiei HP reprezinta cu 40% mai mult fata de pretul actual al actiunilor Bull. HP este sustinuta pentru aceasta tranzactie de catre banca Morgan Stanley si de firma de avocatura Freshfield. Potrivit revistei franceze, HP va face un anunt public la inceputul lunii august. Bull produce servere, calculatoare si ofera servicii de optimizare a infrastructurii IT.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.