FC National  Dupa ce FC National si Rapid s-au inteles pentru trecerea lui Ovidiu Herea in Giulesti, sub forma de imprumut, pe fir a intrat si Steaua. Principalul actionar al "visiniilor", George Copos, a oferit 1,5 milioane de euro, plus coprop
FC National  Dupa ce FC National si Rapid s-au inteles pentru trecerea lui Ovidiu Herea in Giulesti, sub forma de imprumut, pe fir a intrat si Steaua. Principalul actionar al "visiniilor", George Copos, a oferit 1,5 milioane de euro, plus coproprietate cu FC National, in timp ce Gigi Becali a anuntat, ieri, ca pluseaza la 2,5 milioane. Impresarul jucatorului, Ana Maria Prodan, a declarat: "Daca nu va ajunge la Steaua, va ramane la FC National. La Rapid nu se va duce, nu a semnat nimic". Patronul Stelei a cerut si ajutorul lui Adrian Mutu, jucatorul Fiorentinei fiind asociat cu Ana Maria Prodan: "Herea are contract cu firma de impresariat a lui Mutu. E cazul sa se revanseze fata de mine pentru ca l-am ajutat in trecut. Mutu poate avea infulenta in fata lui Herea". Presedintele CA al lui FC National a rabufnit: "Oficialii de la Steaua vor avea de suferit pentru ce au facut. Nu e normal sa contacteze un jucator aflat sub contract. Anei Maria Prodan ar trebui sa i se retraga licenta".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.