300.000 de euro vor primi rugbistii romani in cazul in care vor termina pe locul 3 in grupa la CM din Franta.

Federatia Romana de Rugby a semnat contractele cu jucatorii si cu stafful echipei nationale, anuntind totodata ca fiecare
300.000 de euro vor primi rugbistii romani in cazul in care vor termina pe locul 3 in grupa la CM din Franta.

Federatia Romana de Rugby a semnat contractele cu jucatorii si cu stafful echipei nationale, anuntind totodata ca fiecare component al nationalei va primi pentru atingerea obiectivului la Cupa Mondiala din septembrie - locul 3 in grupa - peste 10.000 de euro.

Repartizata in seria C, reprezentativa frunzei de stejar va infrunta la aceasta competitie Noua Zeelanda, Italia, Scotia si Portugalia. Un loc 3 obtinut in aceasta grupa le va aduce rugbistilor romani, pe linga premiile in bani, si biletele pentru Cupa Mondiala din 2011. IRB a anuntat ca primele 12 echipe din clasamentul total de dupa faza grupelor, practic primele trei formatii din fiecare grupa, merg automat la editia viitoare a CM.

Pina la Cupa Mondiala, nationala Romaniei are programate stagii de pregatire in Franta, la Mongie (20-31 august) si Bagneres de Bigorre (31 august - 5 septembrie), dar si meciuri de verificare, impotriva selectionatei Romania amatori (2 august) si a echipei galeze Neath (11 august), a anuntat site-ul www.rugby.ro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.