Transfer - punct final in telenovela Chivu Punct final in cel mai mediatizat transfer al verii. Dupa negocieri cu Inter Milano, Real Madrid si Barcelona, Chivu a ajuns la campioana Italiei. Anuntul oficial urma sa fie facut aseara sau cel mai ta
Transfer - punct final in telenovela Chivu Punct final in cel mai mediatizat transfer al verii. Dupa negocieri cu Inter Milano, Real Madrid si Barcelona, Chivu a ajuns la campioana Italiei. Anuntul oficial urma sa fie facut aseara sau cel mai tarziu azi. Iminenta transferului capitanului nationalei la Inter fusese confirmata inca de joi. Antrenorul Romei, Luciano Spalletti, declara ca are "mijloace de a-l inlocui" pe fundas, in timp ce atacantul interist Zlatan Ibrahimovici vorbea despre Chivu ca de un viitor coleg. Mai mult, presa italiana anuntase ca romanul a parasit miercuri seara cantonamentul de la Trigoria, avand asupra sa o cutie in care se presupune ca avea toate lucrurile personale. Inca o confirmare a venit joi seara, cand Chivu a lipsit de la festivitatea de sarbatorire a 80 de ani de la infiintarea clubului AS Roma. "Pentru Chivu este aproape finalizat", a spus cu aceasta ocazie administratorul delegat al gruparii romane, Rosella Sensi.   BANI. Dupa negocieri purtate joi, Rosella Sensi si patronul lui Inter, Massimo Moratti, s-au inteles pentru o suma de transfer de aproximativ 16 milioane de euro. Din acestia, 13 milioane vor fi cash, la care se adauga jumatate de drepturile federative pentru Andreoli, cotate la 2,5 milioane de euro, plus incasarile unui meci amical intre cele doua echipe. Pentru a grabi tranzactia, Chivu a renuntat la aproape 500.000 de euro, ultimele trei salarii pe care urma sa le primeasca de la Roma.   Prezentat, luni Chivu a facut ieri-dimineata ultimul antrenament la Trigoria, baza de pregatire a clubului AS Roma, dupa care, potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, a plecat la Milano. Aseara, dupa vizita medicala, fundasul urma sa semneze un contract pe cinci sezoane, cu un salariu anual de 4,5 milioane de euro. Desi din partea clubului milanez nu a venit nici o confirmare, Gazzetta dello Sport a scris ca prezentarea jucatorului ar putea avea loc luni, iar debutul sau la Inter se va face in meciul amical cu Manchester United, programat la 1 august. Insa, Chivu nu va face deplasarea cu Inter in Anglia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.