Calin Filé de "Poveste" are motive de bucurie! "Sex-uristii" din MAE, stimulati de mintea "prolifica" a "baiatului" cu alura "tematica" de playboy (ma refer la exprimare, nu la "aratare"), mentinut in jiltul de ministru, au trecut la ce st
Calin Filé de "Poveste" are motive de bucurie! "Sex-uristii" din MAE, stimulati de mintea "prolifica" a "baiatului" cu alura "tematica" de playboy (ma refer la exprimare, nu la "aratare"), mentinut in jiltul de ministru, au trecut la ce stiu ei mai bine! Inscenarea unor ritualuri amoroase pentru a manji cativa demnitari romani, cu tinta precisa spre Bogdan Olteanu si Dorin Marian, inamicii "farului calauzitor" de la Cotroceni.


Zicerea lui Adi cel Falos, din emisiunea Gabrielei Firea, din 1 iunie 2007, care arata preocuparea sa pentru cazul in care diplomatul roman "profita de faptul ca sotia nu e cu dansul, invita persoane sa faca curatenie, genul de persoane care intra seara pe tocuri si ies dimineata (a€¦)", s-a potrivit la fix cu mintea "sex-uristilor"! Indata, au servit premierului un scandal amoros, tesut in asternutul ambasadoarei Manuela Vulpe, din subordinea lui "Adi cel Falos, ca de mintosa€¦", pe baza de citire ilegala a corespondentei electronice si "asezonare" cu jacuzzi! Bravo, baieti!


E greu de presupus ca Adi cel Falos a fost amestecat in asa "Poveste" tenebroasa. El doar a incurajat-o involuntar, atunci cand si-a "activat" creierul invelit in cearceaf de pat, spre deliciul plebei dornice de "exfolierea" in public a secretelor de budoar. Sa stiti ca "sex-uristii" din MAE nu se pricep doar la inventat scandaluri sexuale. De pilda, ei sunt convinsi, in mintea lor de diplodocus (e drept, usor diferita de a lui Adi, la culoarea cearceafului), ca Moldova de peste Prut poate fi alipita la Romania daca nu semnam cu ea un tratat bilateral, care sa recunoasca frontierele! Asa le-a lasat, cu limba de moarte, Ceausescu! Nu comentez valoarea indicelui de inteligenta angajat in aceasta teorie, din respect pentru "cortextul" lui Adi cel Falos!


Zilele astea, Voronin s-a cam suparat de tergiversarea reluarii negocierilor pentru tratat si a "ingropat" tema deschiderii a doua consulate romanesti in Moldova, starnind supararea lui Adi in audierile de la parlament de la 26 iulie.


Calin Filé de "Poveste" tocmai povestise la intoarcerea din Moldova, dupa ce citise atent dosarul de sorginte "sex-urista" al vizitei, la 29 iunie, ca nu se mai pune problema incheierii unui tratat, caci "aceasta formula de tratat politic de baza este una total depasita, specifica anilor dintr-o perioada apusa"!
Si cand te gandesti ca Romania a incheiat un astfel de tratat cu Rusia in 2003! Iar UE si NATO ne-au cerut un astfel de tratat cu Ungaria in 1993, pe care l-am semnat in 1996! Pana si mult-incercatul in scandaluri sexuale Bill Clinton a trimis la 24 februarie 1997 un raport catre Congresul SUA cu privire la largirea NATO asigurandu-i pe legiuitorii americani ca Romania "mai avea de incheiat tratate importante cu Ucraina si Moldova"! By the way, am facut tratat din ala, "depasit", "dintr-o perioada apusa" si cu Ucraina! Mari tembeli astia din SUA, UE si NATO! Sa nu stie ei ca "tratatili alea e depasite"!


Stiti de ce ziceam ca Adi cel Falos are tematica de playboy in exprimare? Fiindca, suparat pe Roberta Anastase, i-a adresat, in emisiunea Gabrielei Firea de la 26 iulie urmatoarea suava caracterizare: "e ca spritul de vara, face clabuci, dar nu ametestea€¦ pe nimeni"!


Mon cher, ne-ai avut pe toti, la faza asta! "Sex-uristii" isi rod pumnii de necaz ca Nea Ceasca nu i-a invatat si pe ei sa fie "gentlemen"-i, ca tine! Meriti un jacuzzi cu Manuela Vulpe la viitoarea inscenare! Cu conditia sa fie Calin Filé plecat in Mexic, ca nu incapeti toti trei in "Poveste"!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.