Investitorii din Marea Britanie au cumparat titluri listate la bursele romanesti in valoare de 427,24 mil. lei, aproape 40% din valoarea totala a achizitiilor efectuate de investitorii straini, informeaza un comunicat CNVM. In topul vanzarilor, prima
Investitorii din Marea Britanie au cumparat titluri listate la bursele romanesti in valoare de 427,24 mil. lei, aproape 40% din valoarea totala a achizitiilor efectuate de investitorii straini, informeaza un comunicat CNVM. In topul vanzarilor, prima pozitie este ocupata de investitorii din Cipru, care au vandut, in luna iunie actiuni in valoare de 331,411 milioane lei, urmati de cei din Insulele Cayman, cu vanzari totale de peste 116,55 milioane lei. Investitorii nerezidenti au cumparat in iunie titluri in valoare de 1,06 miliarde lei si au vandut titluri pe piata de capital in valoare de 755,71 milioane lei.Valoarea totala a sumelor intrate in piata in iunie a fost de 1,71 miliarde lei, in timp ce retragerile au depasit 1,026 miliarde lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.