Unicredit Leasing este pregatita cu peste 180 mil. euro pentru finantarea proiectelor publice in a doua jumatate a anului, dupa ce s-a inscris in cursa pentru a castiga licitatii de zeci de mil. euro, a declarat directorul Unicredit Leasing, Septimiu
Unicredit Leasing este pregatita cu peste 180 mil. euro pentru finantarea proiectelor publice in a doua jumatate a anului, dupa ce s-a inscris in cursa pentru a castiga licitatii de zeci de mil. euro, a declarat directorul Unicredit Leasing, Septimiu Postelnicu. "Finantarea publica reprezinta o prioritate pentru Unicredit, alaturi de segmentul echipamentelor. Suntem in faza de ofertare pentru mai multe licitatii privind achizitiile publice si suntem pregatiti sa finantam bunurile fara probleme, in conditiile in care piata achizitiilor publice are o asemenea dimensiune", a precizat Postelnicu. El nu a oferit detalii privind posibilele finantari publice, deoarece "este un subiect sensibil in conditiile in care unele licitatii s-ar putea anula, iar altele ar putea fi amanate".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.