La startul etapei a XVII-a a Turului Frantei nu va fi prezent tricoul galben al cursei, Michael Rasmussen. Echipa sa, Rabobank, i-a cerut sa se retraga din competitie dupa ce a descoperit ca danezul a mintit in legatura cu locatia in care si-a sust
La startul etapei a XVII-a a Turului Frantei nu va fi prezent tricoul galben al cursei, Michael Rasmussen. Echipa sa, Rabobank, i-a cerut sa se retraga din competitie dupa ce a descoperit ca danezul a mintit in legatura cu locatia in care si-a sustinut antrenamentele, el fiind deja tinta mai multor avertismente in ceea ce priveste localizarea in timpul unor controale antidoping inopinate. La insistentele celor din conducerea echipei, Rasmunsen a admis ca locul de desfasurare a antrenamentelor sale a fost Italia si nu Mexic asa cum sustinea anterior. Tricoul galben purtat de Rasmunssen va trece acum pe umerii spaniolului Alberto Contador ,de la Discovery Channel,aflat pe locul doi la 3'10'' in spatele danezului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.