Studiul a ajuns la concluzia ca aproape toti tinerii considera tehnologia digitala ca facand parte din viata lor de zi cu zi si ca aceasta are un rol la fel de important pentru viata lor sociala precum au avut leaganele din parcuri si telefoanele pen
Studiul a ajuns la concluzia ca aproape toti tinerii considera tehnologia digitala ca facand parte din viata lor de zi cu zi si ca aceasta are un rol la fel de important pentru viata lor sociala precum au avut leaganele din parcuri si telefoanele pentru tinerii din anii '80.
Cu toate ca au o mare apetenta pentru domeniul digital, doar 10% dintre tineri folosesc cuvinte din jargonul industriei media digitale, ca "retea sociala" si "web 2.0", mai arata cercetarea.
Studiul, denumit "Circuits of Cool/Digital Playground", a fost comandat de MTV si Microsoft si a fost realizat pe un esantion de 18.000 de tineri din 16 tari din lume, printre care Marea Britanie, Germania, Polonia, SUA, Brazilia, China, Japonia si India.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.