Prima reprezentanta a baschetului masculin romanesc inscrisa in ULEB Cup, CSU Asesoft Ploiesti, incearca in aceasta perioada sa-si intareasca lotul pentru o cat mai buna comportare in intrecerea continentala. Astfel, dupa ce l-a transferat recent pe
Prima reprezentanta a baschetului masculin romanesc inscrisa in ULEB Cup, CSU Asesoft Ploiesti, incearca in aceasta perioada sa-si intareasca lotul pentru o cat mai buna comportare in intrecerea continentala. Astfel, dupa ce l-a transferat recent pe pivotul american Rashard Grifith, prahovenii au reusit sa ajunga, ieri, la o intelegere cu un alt jucator de calibru, sarbul Danilo Cmiljanici (25 ani, 2,07 m, 105 kg), care a evoluat la echipe din Serbia, Slovacia si Franta, cea mai buna performanta din cartea sa de vizita fiind castigarea Cupei Korac in 2002 cu formatia franceza Nancy Basket. Si ca CSU Asesoft Ploiesti sa redevina o selectionata multinationala, asa cum sunt marea majoritate a echipelor din ULEB Cup, campionii baschetului autohton mai negociaza transferarea altor sportivi de top, pe lista aflandu-se pivotul macedonean Kiril Pavlovski, fundasul sarb Sasa Stefanovici si extrema lituaniana Arvydas Cepulis. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.