Giulestenii au de ieri ca sponsor principal producatorul de bere URBB & Carlsrom Beverages, astfel ca in sezonul care a inceput aseara vor purta pe tricouri marca Holsten. Ca sponsor oficial, compania care produce berea Holsten va plati FC Rapid
Giulestenii au de ieri ca sponsor principal producatorul de bere URBB & Carlsrom Beverages, astfel ca in sezonul care a inceput aseara vor purta pe tricouri marca Holsten. Ca sponsor oficial, compania care produce berea Holsten va plati FC Rapid minimum 500.000 de euro. "Suma minima a contractului este de 500.000 de euro, dar noi speram ca Rapid sa nu incheie sezonul pe locul 11 sau 10. Pentru ca daca Rapid va avea rezultate, atunci suma poate sa depaseasca un milion de euro", a spus Shachar Shaine, presedintele companiei. Prezent la conferinta de semnare a parteneriatului, George Copos a afirmat ca spera ca jucatorii giulesteni sa ia sponsorului principal la finalul sezonului suma maxima stipulata in contract. "Intentia noastra e sa cooptam in viitor si un reprezentant al sponsorului principal in Consiliul de Administratie al clubului pentru ca eu sa ma pot retrage eu", a adaugat Copos. La finalul conferintei de presa, Marius Maldarasanu, Nicolae Grigore si Vasile Maftei au dat autografe pe noile tricouri de joc, care, pentru acest sezon, vor fi albe, visinii si roz. Altfel, Copos a anuntat ca de ieri au inceput lucrarile la stadionul din Giulesti, acestea urmand sa fie incheiate pana pe 14 septembrie, cand este programat turul I al Cupei UEFA. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.