Tranzactia a fost perfectata de Gigi Becali si George Copos, cu ajotorul lui Gica Popescu, pe iahtul patronului giulestean.

George Copos i-a oferit o vacanta de lux omologului sau de la Steaua, servindu-i la pachet si citiva jucatori de la rapid. Dupa transferul lui Vali Badoi, vindut cu 550.000 de euro, un alt fotbalist din Giulesti trece granita la rivalii din Ghencea. Este vorba de fundasul Ionut Rada, detinut de Rapid in coproprietate cu Gica Popescu, cumnatul lui Gica Hagi.

"Nu stiu nici suma, nici pe citi ani urmeaza sa semneze cu Steaua, cel mai bine stiu domnul Copos si jucatorul. S-a renuntat la Ionut Rada si pentru ca suporterii au spus in mai multe rinduri ca nu mai vor ca jucatorii care nu sint suta la suta alaturi de clubul Rapid sa mai continue in Giulesti. Ionut a vrut si el sa mearga la Steaua si totul s-a semnat in cele din urma astazi", a declarat aseara Nae Manea, secretarul general al Rapidului. Nu de aceeasi parere sint si lideri galeriei, Gigi Corsicanuí declarind pentru rapidisti.ro: "Preferam sa se duca oriunde altundeva, niciodata la Dinamo sau la Steaua. Este o greseala ca a plecat, chiar daca va veni alt jucator in locul sau, noi nu sintem de acord ca jucatorii sa plece la Steaua. Nu stiu cine este vinovat, ramane sa discutam cu cei din conducere, sa vedem in ce conditii a plecat Rada de la Rapid. Nu stiu ce reactie vor avea suporterii diseara si daca il vor 'taxa' pe George Copos".

Adi Ilie a confirmat afacerea, iar jucatorul era asteptat aseara sa efectueze primul antrenament in Ghencea. "M-am inteles pentru o perioada de trei ani cu Steaua. Nu are de ce sa-mi fie frica de galeria Rapidului, pentru ca sint profesionist si imi vad de drumul meu in continuare. Ce-a fost a fost. Eu zic ca mi-am facut treaba la Rapid si sper ca la Steaua voi avea mari succese. In aceasta seara, voi efectua primul antrenament cu Steaua", a declarat si Rada.