Liderii PSD au fluturat din nou sperietoarea motiunii de cenzura daca Guvernul nu va aloca bani primarilor social-democrati. Amenintarea a mai fost folosita de pesedisti la sfarsitul lunii iunie, pretextul invocat la acea vreme fiind o eventuala n
Liderii PSD au fluturat din nou sperietoarea motiunii de cenzura daca Guvernul nu va aloca bani primarilor social-democrati. Amenintarea a mai fost folosita de pesedisti la sfarsitul lunii iunie, pretextul invocat la acea vreme fiind o eventuala neadoptare a legii pensiilor. De altfel, partidul lui Geoana s-a comportat ieri ca o veritabila formatiune aflata la Putere, promitand asigurare de la stat pentru agricultorii fara asigurare pe terenuri. Totodata, PSD a mai cerut parchetelor sa spuna clar si raspicat daca democratii au dosare.
Titus Corlatean a sustinut ca, daca Guvernul nu va suplimenta, la urmatoarele rectificari bugetare, sumele alocate primarilor social-democrati, va propune conducerii centrale a partidului initierea unei motiuni de cenzura. El a acuzat Guvernul ca aloca bani mai multi primarilor PNL si PD. Totodata, Corlatean a solicitat DNA, DIICOT si Parchetului General sa confirme sau sa infirme informatiile vehiculate in unele medii, potrivit carora impotriva unor lideri ai PD ar exista dosare penale in faza de cercetare. El l-a atacat pe Basescu pentru acuzatiile aduse PSD potrivit carora daca social-democratii ar fi furat mai putin in timpul guvernarii acum ar fi existat bani pentru pensii. "Puterea instalata in decembrie 2004 a furat pe rupte, fara ca institutiile statului sa reactioneze", a spus Corlatean. In replica, vicepresedintele PD Cezar Preda a apreciat ca mintile politicienilor au fost afectate de canicula din ultima perioada, iar "Titus Corlatean este vizibil afectat de temperaturile ridicate".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.