Printesa Martha-Louise a Norvegiei considera ca are capacitati speciale si ca poate invata oamenii sa comunice cu ingerii, transmite BBC News Online. Fiica in varsta de 35 de ani a regelui Harald si a reginei Sonja a facut anuntul pe un site, promova
Printesa Martha-Louise a Norvegiei considera ca are capacitati speciale si ca poate invata oamenii sa comunice cu ingerii, transmite BBC News Online. Fiica in varsta de 35 de ani a regelui Harald si a reginei Sonja a facut anuntul pe un site, promovandu-si concomitent planurile pentru un nou centru de terapie. Martha-Louise sustine ca si-a dat seama inca din copilarie ca poate citi sentimentele interioare ale oamenilor, in timp ce experientele ei cu caii au ajutat-o sa intre in contact cu ingerii.
Printesa Martha-Louise este a patra in ordinea succesiunii la tronul Norvegiei.
Palatul regal a precizat ca nu are nici o legatura oficiala cu centrul de terapie alternativa gandit de printesa. Martha-Louise, care are pregatire de psihoterapeut, a precizat ca a fost intotdeauna interesata de forme alternative de tratament. Studentii de la centrul printesei vor invata cum "sa creeze miracole" in propriile vieti si cum sa intre in contact cu ingerii care sunt, potrivit lui Martha-Louise, "forte care ne inconjoara si care ne ajuta in toate aspectele vietilor noastre". "Am intrat in contact cu ingerii in perioada in care aveam grija de cai. Ulterior am inteles valoarea acestui dar important si vreau sa il impartasesc si cu alte persoane", a spus ea. Un program pe trei ani la centrul printesei costa 24.000 de coroane norvegiene pe an (3000 de euro). (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.