Cei mai valorosi jucatori romani de tenis ai momentului, Andrei Pavel si Victor Hanescu, s-au calificat in turul secund al turneului ATP din localitatea croata Umag, intrecere dotata cu premii in valoare totala de 353.000 de euro. Daca Hanescu a trec
Cei mai valorosi jucatori romani de tenis ai momentului, Andrei Pavel si Victor Hanescu, s-au calificat in turul secund al turneului ATP din localitatea croata Umag, intrecere dotata cu premii in valoare totala de 353.000 de euro. Daca Hanescu a trecut de primul tur fara prea mare lupta, beneficiind de abandonul sarbului Janko Tipsarevici (cap de serie nr. 8) la scorul de 2-0 pentru roman, in schimb, Pavel a fost nevoit sa se intrebuinteze serios pentru a-l elimina pe croatul Ivan Ljubicici (cap de serie nr. 3). Dupa aproape doua ore de joc efectiv, Pavel s-a impus cu scorul de 7-6 (5), 7-5, si va juca in turul urmator cu olandezul Robin Haase, in vreme ce Hanescu se va intalni cu argentinianul Carlos Berlocq. In urma succeselor din primul tur, Pavel si Hanescu si-au asigurat un bonus de 15 puncte in ierarhia ATP si cate un cec in valoare totala de 5500 de euro. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.