Acoperisul unui imobil aflat in spatele magazinului Cocor din Bucuresti a ars in intregime, dupa ce unul dintre locatari a dat foc propriei locuinte. Focul a fost stins dupa aproximativ trei ore si au fost necesare 15 cisterne cu apa si spuma, a de
Acoperisul unui imobil aflat in spatele magazinului Cocor din Bucuresti a ars in intregime, dupa ce unul dintre locatari a dat foc propriei locuinte. Focul a fost stins dupa aproximativ trei ore si au fost necesare 15 cisterne cu apa si spuma, a declarat sublocotenentul Anca Onofrei, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti. Nu a existat nici o victima, dar pagubele materiale sint mari. Au fost grav afectate 12 apartamente, iar locuinta unde a izbucnit incendiul a fost distrusa in totalitate. Martorii au spus ca incendiul a fost provocat de un barbat cu probleme psihice, care a dat foc locuintei in care se aflau fratele sau si concubina acestuia din urma. Victimele au sarit pe fereastra. Locatarii din acest imobil stau cu chirie, blocul fiind revendicat de doi romani si un evreu. Persoanele virstnice si copiii vor fi cazati intr-un adapost social.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.