Patru lei din gradinile zoologice din Bacau si Buhusi vor fi transportati pe 31 iulie in rezervatia naturala Shamwari Game Reserve din Africa de Sud, unde vor trai in semilibertate. Felinele vor beneficia de asistenta medicala si hrana, tinind cont d
Patru lei din gradinile zoologice din Bacau si Buhusi vor fi transportati pe 31 iulie in rezervatia naturala Shamwari Game Reserve din Africa de Sud, unde vor trai in semilibertate. Felinele vor beneficia de asistenta medicala si hrana, tinind cont de faptul ca nu se mai pot adapta la conditiile din salbaticie, a precizat Ionut Lesovici de la Asociatia pentru Protectia Animalelor din Romania (APAR), coordonatorul proiectului. Reprezentantii APAR s-au asigurat ca leii pot trai cu celelalte feline din tarc, studiind personalitatea fiecarui animal in parte. De exemplu, Simbad, leul din Bacau, va trai alaturi de alte doua leoaice, dintre care una provine tot din Romania. (B.P.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.