Dupa ce a marit pensiile, PSD si-a mai comandat pe banii Guvernului PNL niste sponsorizari pentru vaduve.

Inchipuiti-va ca mergeti la cumparaturi cu cardul lui Becali. Sau nu, mai bine cu al lui Copos, ca pe el sigur l-ar tare mai durea inima. De durere, railor! Cod PIN, enter si Chivu e in Giulesti. Uteceu, minia tarii, mai proletarizati-va putin gindurile si poate intrati in cardul lui Tiriac! Un alt meserias al genului, care incurajeaza prin toti porii perspectiva sado-harpagonica asupra vietii. Adinc. Din cardul seniorului multi ar fi tentati sa extraga, de exemplu, citeva sute de mistreti. Enter. Si sa construiasca un bloc cu vedere la rinoceri, in Primaverii. Enter. Bloc in care rebelii purcelusi sa fie crescuti in cele mai delicatessen conditii. Cod PIN, enter. Conteaza suma? Nu, important este ca herr Tiriac sa auda, in fiecare noapte, cum grohaie in micutii coltosi placerea de a exista.

Visul asta il traieste acum PSD. Daca si-ar dori, social democratii ar putea sa mute toti mistretii la bloc. Au alte prioritati, altfel ar zbura si porcii mistreti tot cu Air Force One. Deocamdata, iesiti la shopping cu cardul lui Tariceanu, social democratii cumpara in disperare voturi. Primii pe lista, pensionarii. Schema e simpla: Geoana bate codul PIN, Hrebenciuc tine de sase, iar Iliescu, Ion Iliescu apasa, ferm, tasta „ientar". Si pac, 2 miliarde de euro. Tariceanu achita nota, cu zimbetul pe buze. Ce poate sa faca? Vor pesedistii sa recupereze electoratul rural, pac depagubiri in masa pentru agricultori. Pac, zimbeste si Tariceanu. Vor sa sponsorizeze vaduvele? Sponsorizeaza si ofteaza si iar sponsorizeaza premierul. Acum se cer bani pentru primariile PSD. Cum foamea e mare, baietii agita putin motiunea de cenzura. Apoi stau si asteapta postasul.

Mai nou, kiseleffii au pofta si de voturi sfinte. Asa ca un deputat PSD s-a gindit sa ceara cresterea salariilor pentru popime. Cum s-a gindit el, asa a si cerut. Ia sa vedem daca ii da mina Guvernului Tariceanu sa nu plateasca, arza-i-ar opozitia sa-i arza! La interval apare si Basescu. Cu o lista mai scurta. Doua avioane, daca se poate. Nu se poate, raspund posesorii cardului guvernamental, adica pesedistii, banii merg la pensionari. „Daca in timpul guvernarii PSD s-ar fi furat mai putin, parte din pensionari nu ar fi ajuns intr-o situatie atit de dificila", raspund in crescendo Cotrocenii. Pesedeii s-au calmat apelind la aceeasi terapie: shopping cu cardul lui Tariceanu. Ieri au facut o noua comanda, pentru electoratul pensionar: rascumpararea biletelor CFR oferite gratuit. Domnu’ Tariceanu, enter, va rog!