Trei minute m-am uitat la reality show-ul „Bahmuteanu si Prigoana, povestea continua" de pe Antena 1.

Suficient ca sa ramin masca. I-auziti ce confesiuni i-a facut, in exclusivitate, Dana Savuica Adrianei Bahmuteanu: „Am sarbatorit, de curind, impreuna cu sotul meu, implinirea a 14 ani de la casatoria noastra. I-am sarbatorit experimentind, toata noaptea, pozitii din Kamasutra". Tare confesiunea, nu? Pai, atunci, ia mai auziti si continuarea: „Exista niste tehnici de reprimare a ejacularii, care te ajuta sa… stai asa vreo cinci ore". Misto, nu? Mai serviti o portie, va rog: „Singurul lucru pe care nu l-am facut inca, da’ cred ca o sa-l fac, pe 11 iulie, cind sotul meu implineste 40 de ani e… aaa… isi doreste si el asa, cu inca o doamna". Si daca va mai zic ca i-a aratat Adrianei Bahmuteanu si pozitia ei preferata v-am linistit de tot, nu? Poate nu si pe fetita Danei Savuica, ca am inteles ca are una. Daca a vazut marturisirile de alcov pe care

le-a facut maica-sa la televizor, fac pariu ca, data viitoare cind parintii se vor inchide in dormitor, o sa le plinga pe la usa: „Maaamii, tatii, stiu ca faceti Kamasutra si ca o sa stati inchisi acolo vreo cinci ore. Imi aratati si mie pozitia preferata, aia de care-i zicea mami lu’ tanti Bahmuteanu? Va rooooooog!".

Stiti care-i marea problema pe care-o are Bahmuteanu cu Prigoana?

Eu o stiu, ca am auzit-o la acelasi reality show de pe Antena 1, din gurita doamnei Bahmuteanu: „Incerc sa-l convig sa nu mai manince slanina cu ceapa la 12 noaptea, asta e marea mea problema cu domnul Prigoana". Eu cred ca problema cu pricina se va rezolva cit de curind si, o data cu rezolvarea ei, conditia fizica a fostului patron ROSAL se va imbunatati simtitor. Cum adica cum se va rezolva? Pai, imediat ce ii va naste sotia, isi va permite din nou s-o alerge cu pliciul prin casa, consumind in felul acesta o gramada de calorii.