Ne-a enervat fiecare transmisiune directa de la agentiile Loto din ultimele trei-patru duminici. Nu mai rezistam! Fraze de genul "Stimati telespectatori, cozi interminabile", "ce numere ati jucat?" sau "ce veti face cu banii daca veti casti

Ne-a enervat fiecare transmisiune directa de la agentiile Loto din ultimele trei-patru duminici. Nu mai rezistam! Fraze de genul "Stimati telespectatori, cozi interminabile", "ce numere ati jucat?" sau "ce veti face cu banii daca veti castiga?" ne-au impuiat capul de o luna incoace. Poate s-o castiga odata premiul cel mare si scapam si de calculele lui Lazarus, care la 6/49 nu se mai pricepea!Ne enerveaza firmele astea de salubritate care taie si spanzura prin Bucuresti. Poate ca se vor inspira si ceilalti primari de sector dupa modelul aplicat de Chiliman cu REBU. Si cum dupa 1 urmeaza intotdeauna 2, aviz amatorilor!A inceput sa ne enerveze rau de tot antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic. Dupa ce ca echipa lui nu joaca nimic, a ajuns sa spuna ca-l fura arbitrii. Pai, daca Dinamo se plange de arbitraj pe teren propriu, in fata unei echipe nou-promovate, atunci mai lasa-ne, Borcica! Ne-a enervat tinuta etalata de Oana Zavoranu la emisiunea pe care o prezinta la un post tv. Cum o putea sa apara in halul asta, fratioare? Chiar n-o vede "nimenea"? Ne enerveaza fiecare zi de luni pentru ca e asezata dupa duminica. Vorba lui Florin Chilian...Ne-a enervat un ospatar de la restaurantul amplasat pe pontonul din Lacul Vidraru care in week-end, de prea multe comenzi, alunga lumea de la mese. Motivul: cerinte "babane" de la alti clienti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.