SUSTINERE. Compania farmaceutica Actavis a premiat lotul de olimpici romani medaliati la Olimpiada Internationala de Chimie, continuand traditia inceputa de Sindan in urma cu 15 ani. Anul acesta, Teodor Trotus din Galati, Ionut Gabriel Dumitru din Bu
SUSTINERE. Compania farmaceutica Actavis a premiat lotul de olimpici romani medaliati la Olimpiada Internationala de Chimie, continuand traditia inceputa de Sindan in urma cu 15 ani. Anul acesta, Teodor Trotus din Galati, Ionut Gabriel Dumitru din Bucuresti, Vlad Alexandru Puscasu din Baia Mare si Ingrid Cristian Vreja din Ramnicu Valcea s-au intors de la Moscova cu trei medalii de argint si una de bronz. Compania Actavis, singura din tara noastra specializata in productia si distributia produselor oncologice, a sustinut financiar deplasarea tinerilor la Moscova si le-a oferit tinerilor posibilitatea ca o zi sa faca practica in laboratoarele Actavis din Bucuresti.   CVADRUPLETI. O argentinianca de 36 de ani, mama a noua copii, a adus pe lume cvadrupleti. Bebelusii, trei baieti si o fata, s-au nascut prematur si i-au surprins pe parinti si medici pentru ca mama nu a facut examenele medicale de monitorizare prenatala. Micutii cantaresc intre 1,2 si 1,42 kg si au fost pusi in incubatoare. Atat mama, cat si cei patru copii au o stare buna de sanatate, potrivit cadrelor medicale de la spitalul din Mendoza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.