Ca sa nu se supere bastinasii din nordul litoralului ca toate festivalurile verii au loc in sud, statiunea Navodari isi deschide pentru a treia oara portile cu FesTop 2007. Care, asa cum e specificat si in titulatura completa, este o gala a topurilor
Ca sa nu se supere bastinasii din nordul litoralului ca toate festivalurile verii au loc in sud, statiunea Navodari isi deschide pentru a treia oara portile cu FesTop 2007. Care, asa cum e specificat si in titulatura completa, este o gala a topurilor si a festivalurilor. Adica spuma spumelor din tot ce inseamna muzica buna. Timp de trei zile, 27, 28 si 29 iulie, centrul muzical al litoralului se va muta la Navodari (numai ansambluri folclorice vor fi vreo 28). Orasul, in frunte cu primarul Tudorel Calapod, s-a pregatit intens, din vreme: s-a infratit cu cinci orase (Gemlik din Turcia, Kavarna din Bulgaria, Teruel si Saragosa din Spania si Riscani - Chisinau), a podit cu marmura 1.300 de metri patrati in centrul cultural al urbei (pesches turcesc de la Gemlik), dar, mai ales, a facut rost de bani: 2,3 miliarde de lei vechi numai pentru partea artistica, basca 900 de milioane pentru organizare.   AFERIM! Se pare ca orasul Navodari a cam inteles cum e mersul lucrurilor in lume si ca "obrazul subtire cu cheltuiala se tine". Mai ales cand ai oaspeti de vaza din orasele infratite si mai vine si ambasadorul Rusiei. Si uite-asa se duce vorba in UE ca la Navodari e paranghelie culturala cu staif european. Aferim FesTop, aferim Navodari!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.