PREMII. Crackdown, jocul pentru consola Xbox 360, a castigat premiul de inovatie in cadrul Develop Awards, eveniment in cadrul caruia sunt premiate cele mai reusite produse ale producatorilor de jocuri din toata lumea. Motorstorm, care poate fi jucat
PREMII. Crackdown, jocul pentru consola Xbox 360, a castigat premiul de inovatie in cadrul Develop Awards, eveniment in cadrul caruia sunt premiate cele mai reusite produse ale producatorilor de jocuri din toata lumea. Motorstorm, care poate fi jucat pe PlayStation 3, a castigat premiul pentru cea mai buna noua franciza, Sony adjudecandu-si Grand Prix-ul pentru excelenta. Juriul a fost format din 100 de experti din aceasta industrie.   PROFIT. Apple a inregistrat un profit de 818 milioane de dolari in al treilea trimestru fiscal, cu 73% mai mare decat cel inregistrat in urma cu un an. Aceste cifre se datoreaza in special vanzarilor de iPod-uri (9.815.000, in crestere cu 21% fata de perioada similara a lui 2006) si computere Macintosh (1.764.000, cu 33% mai multe). Apple a anuntat vanzarea a 270.000 de iPhone-uri in primele 30 de ore de la lansare, mentinandu-si obiectivul de 10 milioane de unitati vandute pana la sfarsitul anului.   Machiaj electronic. HP a dezvoltat o tehnologie care utilizeaza algoritmi de imagistica si din domeniul telefoniei mobile pentru a asorta culorile care sunt complementare, incluzand indicatii de machiaj in functie de culoarea pielii. In loc sa stabiliti o sedinta de consultanta intr-un salon de infrumusetare, va puteti fotografia singur utilizand celularul, in timp ce tineti in mana gama de culori a produsului dorit. Apoi trimiteti poza ca MMS catre un serviciu de consultanta care va raspunde printr-un mesaj cu recomandarea culorilor de machiaj care se potrivesc fizionomiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.