Premiere. Filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" de Cristian Mungiu, castigatorul Palme da€™Or la Cannes, va incepe sa ruleze in cinematografele din Italia pe 24 august, iar cinci zile mai tarziu va fi lansat si in Franta. In Romania, pelic
Premiere. Filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" de Cristian Mungiu, castigatorul Palme da€™Or la Cannes, va incepe sa ruleze in cinematografele din Italia pe 24 august, iar cinci zile mai tarziu va fi lansat si in Franta. In Romania, pelicula va intra in cinematografe in septembrie. (C.S.)   LIDER DE AUDIENTA. Meciul Dinamo - Rapid din Supercupa Romaniei i-a adus Antenei 1 pozitia de lider detasat al audientei pentru seara de miercuri. Partida a avut o audienta medie pe all urban de 10,5 % si o cota de piata de 32,5 %. Minutul de aur a fost la ora 23:29, in timpul desfasurarii loviturilor de la 11 metri, cand audienta a fost de 14,2%, iar cota de piata - de 47,7. Practic, in acel moment, aproape jumatate din numarul romanilor cu televizoarele deschise se uitau la meciul de la Antena 1. Pe acelasi interval orar, 20:45-23:30, Pro TV a realizat o audienta de doar 3,9% rating si 12,0% share cu filmul "Secretul unei morti stranii", si apoi doar 3,9% rating si 11,1% share cu Stirile Pro TV, de la ora 22:30. De altfel, Supercupa Romaniei i-a adus Antenei 1 pozitia de lider pe intreaga zi, postul din Baneasa avand un rating de 3,1 si o cota de piata de 18,5, fata de Pro TV, care a inregistrat o audienta de 2,3 si un share de 13,9 (Sursa TNS - AGB International). (C.S.)   ARTMANIA LA TVR 2. Festivalul ARTmania a adus in 2007, la Sibiu, o editie de rasunet, care a onorat numele de Capitala Culturala Europeana. Desfasurat intre 15 si 17 iunie, festivalul a reunit trupe care au scris istorie in muzica rock: My Dying Bride, The Gathering, Anathema, Haggard si Tarot. Nu au lipsit nici trupele romanesti de valoare precum Altar, Cargo, Celelalte Cuvinte (foto), Iris, Luna Amara sau Vita de Vie. In aceasta seara, de la 22:10, dar si miercuri, joi si vineri (1, 2 si, respectiv, 3 august), de la ora 18:30, telespectatorii TVR 2 vor putea urmari cele mai bune prestatii artistice, vor beneficia de interviuri si declaratii in exclusivitate, vor afla detalii organizatorice si de culise. (A.V.P.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.