La Alpha Bank, gradul de indatorare poate ajunge acum pana la 65%, in functie de venitul lunar net al familiei si de clasa de risc. In cazul creditelor ipotecare sau imobiliare, Alpha Housing, nivelul avansului standard solicitat a fost redus la 15%,

La Alpha Bank, gradul de indatorare poate ajunge acum pana la 65%, in functie de venitul lunar net al familiei si de clasa de risc. In cazul creditelor ipotecare sau imobiliare, Alpha Housing, nivelul avansului standard solicitat a fost redus la 15%, de la 25%.

La acest din urma tip de imprumut exista posibilitatea reducerii avansului si sub 15%, in functie de valoarea tranzactiei si a garantiilor imobiliare. Iar Volksbank foloseste pentru creditele imobiliare si ipotecare trei niveluri de indatorare, in functie de veniturile eligibile.

Pentru cei cu venituri eligibile sub 350 de euro, gradul de indatorare a fost stabilit la 45% din acestea, iar pentru intervalul 350 - 1.249 de euro de 55%. De un grad de indatorare de 65% vor beneficia cei cu venituri eligibile de peste 1.250 de euro.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.