Conducerea clubului de liga secunda a inchiriat o vila unde sa locuiasca toti jucatorii, ca sa nu mai plece noaptea la femei.

Dupa ce unii fotbalisti adusi din Burkina Faso au avut mai multe escapade nocturne si inclusiv directorul executiv al clubului a fost acuzat de unul dintre jucatorii care stau in afara orasului ca ii trimite in weekend acasa, pentru a veni cu femei in apartament, actionarii clubului au decis sa mute intreaga echipa in acelasi loc. Ei au inchiriat o vila spre marginea municipiului Botosani, unde vor fi obligati sa locuiasca toti jucatorii care provin din alte judete.

Sub acelasi acoperis vor dormi si antrenorii Leo Grozavu si Giani Florian, astfel incit sansele fotbalistilor de a „evada" sint aproape nule. „Fotbalistii au tot felul de smecherii in cap. Mai vor la fete, ca-s tineri, sanatosi, iar Leo (antrenorul principal - n.r.) vrea sa stea cu ei. Este o chestie extraordinara", a afirmat Valeriu Iftimie, presedintele FC Botosani.

Jucatorii FC Botosani adusi de la alte cluburi locuiau inainte in garsoniere sau in apartamente inchiriate de club in diverse locuri din oras, lucru care a dus la aparitia mai multor scandaluri legate de viata lor extrasportiva.

Presedintele clubului mai spune ca si din punct de vedere economic solutia este fezabila, intrucit pentru inchirierea vilei se plateste cit se cheltuia pe chiria pentru locuintele individuale. Totodata, Valeriu Iftimie este convins ca, stind laolalta, intre componentii lotului se vor lega relatii strinse de prietenie. Inainte de meciurile oficiale, chiar si jucatorii care detin o locuinta in Botosani vor fi nevoiti sa stea una-doua zile in vila inchiriata de club.