Firma de distributie  Farmexim Bucuresti preconizeaza ca va obtine in 2007 o dublare a profitului net, la 16,53 milioane de lei, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli al companiei. Anul trecut, Farmexim a raportat un profit net de 8,28 mi
Firma de distributie Farmexim Bucuresti preconizeaza ca va obtine in 2007 o dublare a profitului net, la 16,53 milioane de lei, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli al companiei. Anul trecut, Farmexim a raportat un profit net de 8,28 milioane de lei, informeaza Mediafax.Firma si-a bugetat pentru 2007 venituri in crestere cu 52,1%, la 585,75 milioane de lei, in timp ce cheltuielile ar putea urca cu 35,3%, la 503,78 milioane de lei.Actionarul majoritar al distribuitorului de medicamente este omul de afaceri Ovidiu Buluc, care controleaza 59,02% din actiuni. Farmexim a fost infiintata in 1990, fiind prima firma de import si distributie de produse farmaceutice din Romania.Compania are peste 3.000 de clienti la nivel national, incluzand farmacii, spitale, institutii si firme, si detine 13 depozite regionale situate in Arad, Cluj, Oradea, Iasi, Galati, Constanta, Timisoara, Craiova, Brasov, Sibiu, Bacau, Ploiesti, Targu Mures.Potrivit datelor proprii, Farmexim se situeaza intre primii cinci distribuitori de medicamente de pe piata de retail. Principalii competitori sunt Mediplus, Relad, Montero, Fildas si Farmexpert.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.